Wie Zijn Wij?

Graphic Products is sinds 1983 actief in de Grafische Industrie als leverancier van grafische producten en totaal oplossingen met als specialisatie Rotatie Offsetsupplies en het pre-press traject waarbij wij met een multidisciplinaire aanpak de eindgebruiker adviseren, beleveren en begeleiden.

Het uitgangspunt is een gedegen specialisme op het gebiedĀ  van netwerktechnologie gekoppeld aan een zeer ruime kennis op het gebied van pre-press workflow en grafische productietechnieken. Adviezen, installaties en implementaties zijn gebaseerd op zo genaamde open standaards; specifiek vormen de productlijnen van ECRM, K&F, Krause, Fuji, BlackMagic Color Proofing, Compaq/Hewlett Packard, Apple, Heights en Glunz&Jensen de vaste kernen van het leveringsprogramma. Daarnaast voeren wij diverse complementaire producten en aanvullingen.

Onze accountmanagers, technici en IT specialisten zijn ervaren en getrainde mensen en werken conform zorgvuldig vastgestelde procedures en richtlijnen. Naast ons specialisme kan de eindgebruiker vanzelfsprekend een beroep doen op onze betrouwbare en doelmatige serviceorganisatie, onze flexibiliteit en onze oplossingsgerichtheid. Onze compacte organisatie kent korte lijnen; heeft een open structuur en is in staat snel in te spelen op actuele zaken en veranderingen in de markt.